Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

αντιδραστε για την ελευθερη εκφραση στο δικτυο

Ορίστηκε δικάσιμος (21 Ιουνίου 2007 ,ωρα 9πμ ,στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στο κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων) για την δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου.

Κατηγορείται διότι:
Διατηρούσε στο site www.blogme.gr κατάλογο και news aggregator των ελληνικών blogs. Ένα από αυτά (το FunEL-Βαρύ Πακέτο) σατυρίζει πολύ έντονα τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Για αυτή τη σάτυρα βρίσκεται υπόλογος ο... Τσιπρόπουλος! Συνελήφθη, του κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος και έχει γνωρίσει απίστευτη ταλαιπωρία επειδή η λίστα του περιείχε -μεταξύ άπειρων άλλων- και link για το εν λόγω blog (όπως έχουν και το Google και όλα τα "ψαχτήρια").

Επειδή ίσως παίξει ρόλο και η δική μας στάση, ενημερωθείτε, διαβάστε και υπογράψτε για το άδικο της κατηγορίας στα παρακάτω link:
http://blogme.gr/wordpress/?p=28
http://www.develop4democracy.org/petition/

Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Εκδήλωση της Κ.Α.Π.Α στο πολιτιστικό φεστιβάλ "Γιάννης Ρίτσος"(Ιούνιος 2007)

Εκδήλωση της Κ.Α.Π.Α στο πολιτιστικό φεστιβάλ "Γιάννης Ρίτσος"(Ιούνιος 2007)
Το Σαββατοκυριακο 2-3/6 διοργανωνεται οπως καθε χρονο, το φοιτητικο φεστιβαλ με την ονομασια "Γιαννης Ριτσος" στο νησι της Σαμου.

Η ομαδα του Κεντρου Αναζητησης Πανεπιστημιου Αιγαιου (Κ.Α.Π.Α) και μελος της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου, θα συμμετασχει στο φεστιβαλ με ακομα μια εκδηλωση. Μια ομιλια, η οποια οχι μονον θα ειναι η τελευταια για την ακαδημαϊκη χρονια 2006-07, μα και πιθανοτατα η τελευταια του τετραετους αυτου κυκλου της Κ.Α.Π.Α στο νησι, μιας και εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ο πυρηνας της ομαδας αποχαιρετα τη Σαμο απο τον Οκτωβρη...


Για την τελευταια αυτη ομιλια, αποφασισαμε να προσκαλεσουμε τον Γιαννη Τριανταφυλλη , γνωστο στο διαδικτυο και ως Johnniebegood.

Ο τιτλος της ομιλιας θα ειναι Πεντέλη και ανεξήγητα φαινόμενα, και σαν υποτιτλος-επεξηγηση: Το πείραμα των έργων του 1977, το φαινόμενο πίσω από το πείραμα, το βουνό και η Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Ο Γιαννης Τριανταφυλλης ειναι γνωστος τοσο για την αγαπη του προς το βουνο της Πεντελης, οσο και για το βιβλιο που εχει συγγραψει και διακινει δωρεαν στο διαδικτυο μεσα απο την ιστοσελιδα του http://www.johnniebegood.gr . Νομιζουμε πως αυτα που θα μας πει εκεινο το Σαββατοκυριακο θα ειναι ακρως ενδιαφεροντα και θα ενθουσιασουν φοιτητες και ντοπιους κατοικους που αναμενεται να μας τιμησουν για ακομη μια φορα με την παρουσια τους!
__________________
"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου




με τιμα η προσκληση να μιλησω για την Πεντελη και την Ελληνικη Κοσμοαντιληψη σε νεους ανθρωπους!
Γ.Τ.

Τρίτη 15 Μαΐου 2007

2 λογοι παραλογοι - Πεντελη - Β' μερος

η εκπομπη 2 λογοι παραλογοι, του ραδιοσταθμου Αρμονια, με θεμα την Πεντελη και καλεσμενο εμενα.


2logoiparalogoi Pe...

2 λογοι παραλογοι - Πεντελη - Α' μερος

η εκπομπη 2 λογοι παραλογοι, του ραδιοσταθμου Αρμονια, με θεμα την Πεντελη και καλεσμενο εμενα.

2logoiparalogoi Pe...

Σάββατο 12 Μαΐου 2007

η Πεντελη, ο ραδιοσταθμος Αρμονια και η συγχρονικοτητα

αποψε η συγχρονικοτητα τοφερε και συμμετειχα στην εκπομπη "δυο λογοι παραλογοι" του ραδιοσταθμου Αρμονια της Χαλκιδας, με θεμα την Πεντελη.
η προσκληση αλλά και το Ελευθερο βημα που μου παραχωρησαν ο Αντρεας και ο Βαγγελης, με τιμησαν τοσο, που δεν βρισκω λογια να τους ευχαριστησω!

νομιζω οτι ειπωθηκαν πολυ περισσοτερα πραγματα απο οσα μπορεσα να πω στις δυο τηλεοπτικες εκπομπες με το ιδιο θεμα, που συμμετειχα.

δυστυχως ο σταθμος Αρμονια εκπεμπει στην ιδια συχνοτητα με τον rocκfm και δεν τον ακουμε στην Αθηνα.
τα παιδια ωστοσο μου υποσχεθηκαν να μου στειλουν την εκπομπη, ωστε να την ανεβασω στο δικτυο.

ευχαριστω Βαγγελη και Αντρεα για την τιμη που μου κανατε!
συνεχιστε να μιλατε Ελευθερα!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2007